Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

NAJELL

Niklas și Freja sunt cei care au creat brandul suedez Najell în anul 2012, în ideea ca viitorii părinți să aibă posibilitatea să nu facă prea multe modificări în obiceiurile și stilul de viață după sosirea unui copil. Ei fac parte din această generație de părinți și creează produse pentru bebeluși cu funcții inovatoare și cu un design cu accente scandinave.

Totul a pornit în momentul în care fratele lui Niklas a devenit pentru prima dată tată iar la un moment dat, Niklas si Freja au fost rugați să stea Isabelle.Când a trebuit sa o culce pe cea mică, cei doi și-au dat seama că era destul de greu să o țină în brațe și în același timp să o hranească. Abia după 45 de minute, în care cei doi au facut cu schimbul, Isabella a adormit.

Iată că după această experiență, a fost creat sistemul de purtare SleepCarrier, care a fost comercializat pentru prima dată în 2014.

Echipa Najell lucrează îndeaproape cu familiile din Suedia iar produsele create de ei au la bază nevoile părinților și bebelușilor în egală măsură.

Astăzi, au și ei un bebeluș iar produsele create de către ei sunt purtate zilnic, satisfacția lor fiind maximă!

Cea mai mare provocare pentru cei doi a fost aceea că Iasbelle era destul de grea, ceea ce făcea ca ținutul în brațe să fie foarte dificil iar de fiecare dată când adorme și ei încercau să o pună în pat, ea se trezea. Schimbarea temperaturii suprafeței pe care adoarmea bebelușul și schimbarea poziției au fost motivele principale pentru care se trezea.

RASPBERRY REPUBLIC

Brandul Raspberry Republic a luat naștere în 2016 când a fost lansată prima colecție de Primăvară/Vară2016 cu hainuțe din bumbac organic. La acel moment, nu existau branduri locale care să folosească acest tip de material, ceea ce i-a făcut pe fondatori, Piotr și Magdalena să își încerce norocul cu o primă colecție limitată. Colecția s-a vândut în întregime foarte rapid, motiv pentru care au continuat!
Cum au ajuns să creeze acest business?
Ei bine, după mai bine de 10 ani lucrați în corporații și după un business cu accesorii pentru copii, care nu a mers conform așteptărilor, fondatorii Raspberry Republic și-au pus speranțele în business-ul cu hăinuțe din bumbac organic.

Atât piața din Polonia cât și cea internațională au primit foarte bine stilul și printurile produselor, ceea ce a dus la succesul din prezent.
Printurile sunt inspirate din viața de zi cu zi și sunt unice pentru că reprezintă personalitatea celor care le crează și nu neapărat pentru ca sunt o cerință sau un trend al pieței.
Fiecare colecție are elemente unice care evident au aprobarea copiilor celor doi fondatori.
Pentru ei este important să creeze produse de calitate cu design unic, care să fie apreciate și purtate de către copii în tot mai multe țări.

Coș