Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

KONGES SLOJD

KONGES SLOJD are sediul in Copenhaga, Danemarca. Brandul se caracterizeaza prin calitate, utilitate si simplitate. Konges Slojd a creat un univers simplu, scandinav, stilat si de calitate, pentru cei mai dragi noua: copiii!Toate produsele sunt create în fabrici  in care personalul lucreaza in conditii normale, conform legislatiei in vigoare.Toate produsele sunt confectionate din bumbac organic certificate GOTS.

Produsele sunt verificate si testate inainte de a ajunge la client iar calitatea lor este garantata 100% de catre KONGES SLOJD. Filozofia brandului este de a aduce bucurie și fericire celor mici dar si părinților prin contactul lor produsele KONGES SLOJD.

O adevărată încântare când le vezi și când le folosești!

Enjoy KONGES SLOJD!

NAJELL

Niklas și Freja sunt cei care au creat brandul suedez Najell în anul 2012, în ideea ca viitorii părinți să aibă posibilitatea să nu facă prea multe modificări în obiceiurile și stilul de viață după sosirea unui copil. Ei fac parte din această generație de părinți și creează produse pentru bebeluși cu funcții inovatoare și cu un design cu accente scandinave.

Totul a pornit în momentul în care fratele lui Niklas a devenit pentru prima dată tată iar la un moment dat, Niklas si Freja au fost rugați să stea Isabelle.Când a trebuit sa o culce pe cea mică, cei doi și-au dat seama că era destul de greu să o țină în brațe și în același timp să o hranească. Abia după 45 de minute, în care cei doi au facut cu schimbul, Isabella a adormit.

Iată că după această experiență, a fost creat sistemul de purtare SleepCarrier, care a fost comercializat pentru prima dată în 2014.

Echipa Najell lucrează îndeaproape cu familiile din Suedia iar produsele create de ei au la bază nevoile părinților și bebelușilor în egală măsură.

Astăzi, au și ei un bebeluș iar produsele create de către ei sunt purtate zilnic, satisfacția lor fiind maximă!

Cea mai mare provocare pentru cei doi a fost aceea că Isabelle era destul de grea, ceea ce făcea ca ținutul în brațe să fie foarte dificil iar de fiecare dată când adorme și ei încercau să o pună în pat, ea se trezea. Schimbarea temperaturii suprafeței pe care adoarmea bebelușul și schimbarea poziției au fost motivele principale pentru care se trezea.

Coș