Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

CUM TRANSPORTĂM BEBELUȘUL? (partea a 2-a)

Așa cum  am promis în postarea anterioară, am revenit cu o continuare a articolului despre ”Cum transportăm bebelușul?”

După ce bebe a ajuns acasă, ieșirile în parc sau undeva în apropierea casei devin parte din rutina zilnică. Rutină în care, căruciorul are un rol important atât pentru părinți cât și pentru bebe-neficiar.

 

Căruciorul

Căruciorul…grea decizie!! Nu știu dacă a mai fost o decizie așa de grea pănă la momentul în care am ales caruciorul pentru bebelușul nostru.

Am făcut research pe website-urile de la noi, pe website-urile din afară, am văzut și testat toate modelele posibile (existente la noi în țară), am făcut liste peste liste…pe scurt ne-a cam obosit, însă tot efortul a meritat pentru că am luat cea mai bună decizie!

 1. Buget și Durata de folosire
 • Ne-am dorit un cărucior rezistent care să poată fi folosit până la vârsta de 3 ani, fără să mai cumpăram altul pentru vacanțe…altul pentru parc…altul pentru știu eu ce motiv.
 • Personal, NU am vrut un cărucior cu prea multe accesorii, pe principiul că cele care au prea multe accesorii, nu au nici una foarte bună/rezistentă…sau principiul ”7 în unul” nu îți rezolvă nici una dintre probleme.
 • Bugetul am încercat să îl ținem cât mai mic posibil însă nu am renunțat la funcționalitățile de care aveam nevoie!
 • Am economisit ceva (10-15% din valoarea produsului) și prin faptul că am așteptat să achiziționăm caruciorul ales de la unul dintre târgurile pentru bebeluși și părinți.

 

 1. Funcționalități
 • Landoul nu ni l-am dorit (așa cu m v-am povestit în postarea anterioară)
 • Trebuia să se lase în poziție orizontală cat mai mult posibil.
 • Să poată fi strâns cu ușurință și apoi pus în portbagajul mașinii (indiferent cât de mică este)
 • Să îl putem lua cu noi și în vacanțele în care ne deplasăm cu avionul. Am căutat un model care să poată fi luat în cabina avionului, nu în cală. Modele tip umbrelă sunt puse în cală însă nu este garantat că cei care le manevrează au grijă de ele
 • Să fie ușor de manevrat si să aibă amortizoare suficient de bune pentru ”minunatele” noastre trotuare.
 • Ca și accesorii am cautat husa de ploaie și protecție de iarnă. Protecția de iarnă am luat-o de la NAJELL, pentru că avea mai multe calități iar prețul esre unul mult mai bun decât cea care era același brand cu căruciorul și care se achiziționa separat.

         Ne-am dorit ca viața de părinte să fie cât mai simplă din punct de vedere al mijloacelor de transport, pentru ca astfel să ne bucurăm mult mai mult de momentele petrecute cu cel mic. La fel dorim și viitorilor părinți sau celor care sunt deja!

         Înconjurați-vă de lucruri utile care pot fi folosite cât mai mult timp și bucurați-vă de bebe în fiecare secundă! El/Ea este centrul Universului vostru!

                                                                            

               

Write Review-ul tău

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Coș