Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

CUM TRANSPORTĂM BEBELUȘUL?
Printre primele gânduri care ne-au trecut prin minte după ce am aflat că vom fi părinți, au fost cele referitoare la mijloacele de transport pe care le vom folosi pentru primul nostru bebe.
Când piața este atât de ofertantă este cam greu să să iei o decizie rapid…motiv pentru care am început din timp să căutăm.

SleepCarrier

Prima achiziție a fost un produs foarte ingenios pe care noi l-am iubit de când l-am găsit! L-am găsit în căutările noastre pe rețelele de socializare unde urmăream destul de mult postările părinților din țările scandinave. Se știe că în țările nordice invovația este la ea acasă, mai ales când vorbim despre produse pentru bebeluși și copii iar calitatea produselor de la ei este garantată.
Astfel am descoperit Baby Nest SleepCarrier de la NAJELL – brand din Suedia. Chiar dacă la momentul la care am făcut comandă, cei de la Najell nu primeau comenzi cu livrare la noi în țară, nu am renunțat! Am făcut comandă cu livrare în UK (acasă la nașii bebelușului nostru) și de acolo a fost trimis prin firmă de curierat în România.
Acum, ne-am îndeplinit visul de a aduce acest produs în România iar livrarea nu mai este o problemă pentru părinți urbani.
Ce ne-a plăcut prima dată la Baby Nest SleepCarrier?
Ei bine am avut două categorii mari de elemente care ne-au ajutat în luarea deciziei finale pentru achiziție:

1. Funcționalitățile noi și unice: 

  • Putea fi cărat în mână
  • Avea un ham care permitea adultului să poarte sistemul
  • Putea fi pus în carucior, pe canapea, în pat sau în orice loc în care este mai dificil să stai cu un căruț sau alt mijloc de transport
  • Se transformă în saltea de joacă pentru când bebelușul crește și începe să descopere obiectele din jur
  • Părea foarte ușor (și chiar așa și este în realitate) iar pentru noi conta foarte mult, dat fiind faptul că locuim la etajul 4 al unui imobil fără lift 🙂 Trebuie să recunosc că nu am fost fani landouri clasice! Cănd le vedeam atât de voluminoase și grele, mă întrebam ”Cum o să căram noi așa ceva?!”

2. Calitatea materialelor folosite: 

Ei bine, ne-am dorit de la început să investim în produse de calitate pe care să le mai putem folosi și pentru copiii noștri următori 🙂 sau chiar să le împrumutăm prietenilor apropiați atunci când aceștia vor intra și ei în gașca ”părinților”.

L-am folosit la maxim în casă și afară, luându-l peste tot iar bebe a fost cel mai fericit și s-a jucat în el până a împlinit vârsta de 1 an, moment în care am decis să îl punem la păstrat pentru viitorii frățiori/surioare 🙂

Pentru noi a fost cea mai bună decizie pentru primul mijloc de transport al bebelușului în primele luni, chiar putem spune că a contribuit la starea noastră de bine!
Pentru informații suplimentare despre acest produs, puteți accesa link-ul următor:
Scaunul de mașină
Al doilea mijloc de transport pentru bebe – în ordinea în care a început să îl folosească – a fost scaunul de mașină iar prima dată când bebe l-a folosit a fost când am plecat de la maternitate, la 3 zile după naștere și îl va putea folosi până la vârsta de 4 ani.
Am ales scaunul după o analiză destul de lungă a modelelor existente pe piață. Nu a fost ușor pentru că era un domeniu nou pentru noi și dacă nu vezi produsul într-un magazin sau reprezentanță, este mai greu să decizi.
Scoica era și încă este la modă, destul de mulți părinți folosind-o în autovehicule, în locul scaunului de mașină…ceea ce NU vă recomandăm noi!! Nu am ales scaunul pentru că am vrut ceea ce este mai sigur pentru bebelușul nostru și ne-am dorit să investim într-un produs pe care să îl folosim cât mai mult timp.
Ce am căutat la scaunul la scaunul de mașină?
 1. Siguranța pe care o oferă copilului – ne-am dorit ca fixarea scaunului în mașină să fie sigură și am evitat variantele de prindere în centuri. În plus, am căutat să aibă elemente suplimentare de siguanță cum sunt pernuțele extra siguranță din zona capului și sistemul telescopic linear de protectie in caz de impact lateral (L.S.P. System)
 2. Adaptabilitatea la etapele de creștere în primii 3-4 ani – pentru prima etapă scaunul are inclus un insert pentru nou născut care ne-a oferit nouă și lui bebe siguranța de care aveam nevoie. Pentru etapele următoare, pernuțele de la cap și umeri se reglează în funcție de înălțimea bebelușului iar când este mai mare prinderea copilului în scaun nuse mai face cu centuri, ci cu o pernă frontală de siguranță ajustabilă.
 3. Certificările modelului – erformanța excelentă în ceea ce privește siguranța multumită protecției sub forma unui scut dar și datorită funcționalității inteligente, scaunul auto pionier Sirona a fost desemnat TEST WINNER în ultimele teste ale scaunelor auto Stiftung Warentest (06/2013), Grupa 0+/1. *Conform unui studiu realizat de catre VTI – Institutul suedez rutier (Raport 489A, 2003)
 4. Modalitatea de rotire 360°  – un sistem de rotație la 360° face viața părinților mult mai ușoară și fără dureri de spate.Sistemul inteligent de rotație face posibilă schimbarea din poziția cu spatele la direcția de mers, în poziția cu fața la direcția de mers, fără a demonta scaunul din poziția sa în mașină. De asemenea, așezarea și luarea copilului din scaunul montat în mașină se face foarte ușor, întrucât scaunul poate fi orientat cu fața către portieră, printr-un singur click.
 5. Materialele utilizate – grija pentru materialele din care este confecționat scaunul a fost o altă bifă pe lista noastră de cerințe. Scaunul este confecționat din materiale testate și recomandate pentru copii dar sunt și rezistente în timp și se curăță foarte ușor.
Pentru informații suplimentare despre acest produs, puteți accesa link-ul următor:
Vom reveni cu un articol separat în care vă vom povesti despre alegerea căruciorului nostru și despre sistemul de purtare de tip Baby Carrier!
Dacă aveți sfaturi utile pentru viitorii părinți privind mijloacele de transport folosite de voi în primele zile din viața bebelușului, le puteți posta aici într-un comentariu!
Astfel, viitorii părinți urbani care vor citi această postare vor avea de unde să se inspire în alegerile pe care le vor face pentru bebelușii lor!
Mulțumim!
Echipa Părinți Urbani

Write Review-ul tău

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Coș