Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

Livrare

Expedierea produselor comandate se face în sistem de curierat, prin Fan Courier, la adresa indicată de tine în momentul plasării comenzii online. Livrarea se face în aproximativ 2 zile lucrătoare.
Taxele de livrare sunt prezentate în secțiunea „Total coș”, dar și pe factura transmisă pe e-mail, în format electronic, la adresa introdusă în momentul plasării comenzii. În cazul expedițiilor în afara rețelei Fan Courier, se percepe o taxă suplimentară care va fi agreată împreună cu tine înainte de transmiterea coletului.

Plată

Plata comenzii se face prin card, ramburs sau transfer bancar și poți alege modalitatea de plată în formularul de comandă.

Plata online cu card bancar:

Plata se face în mod securizat 3D Secure prin mobilPay, iar cardurile acceptate sunt Visa și Mastercard.

Plata ramburs:

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care îți este confirmată atunci când comanzi pe site, prin e-mail sau telefonic.

Transfer bancar:

Plata se face doar în baza facturii proforma emisă de către noi, PARINȚI URBANI, în urma confirmării online, prin e-mail sau telefonic a comenzii. Livrarea produselor comandate se face imediat după confirmarea plății.

 

Coș