Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

Pop-up Shop la GIVERS COFFEE HOUSE

Nu am mai scris de ceva timp aici, pentru comunitatea noastră de părinți urbani însă ne-am mobilizat exemplar și iată care sunt noutățile noastre!

Luna Iulie a acestui an a fost una specială pentru noi, pentru că produsele noastre au primit o casă nouă în care vor putea fi admirate și achiziționate….Yeyyyy…

Este vorba despre un Pop-up Shop în cadrul locației GIVERS COFFEE HOUSE, în Strada Sfântul Constantin, Nr. 32 (zona Cișmigiu), o superbă cafenea cu personalitate și cu accente autentice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul în care am decis să prezentăm produsele noastre nu a fost ales întâmplător și chiar putem spune că este realitatea la care noi am visat!

Este o locație care oferă atât celor mari cât și celor mici atmosfera și detaliile de care au nevoie pentru a se simți cu adevărat bine pe durata vizitei la cafenea.

GIVERS COFFEE HOUSE are o zonă special amenajată pentru cei mici unde vor găsi jucării educative din materiale naturale; bebelușii au și ei o zonă dedicată pentru schimbat iar în plus, părinții au la dispoziție ambele modele de sisteme de purtare NAJELL, pe care le pot folosi pe durata vizitei în locație.

Cafeneaua oferă băuturi sănătoase și delicioase și pentru cei mici iar bebelușii chiar au o zonă liniștită în care pot savura masa pe îndelete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zona de Pop-up Shop este una generoasă, ceea ce ne-a făcut să ne gândim să punem în aplicare și dorința noastră de a ajuta povestile și brandurile locale care sunt la început și au nevoie să ajungă la un public căt mai larg, nu doar prin bine-cunoscutele platforme Online. Astfel, în momentul în care veți trece pragul locației, pe lângă produsele noastre, veți putea admira și chiar comanda produse ale altor branduri locale, care acordă o atenție sporită detaliilor și materialelor utilizate pentru produsele lor.

În acest moment, cele 2 branduri pe care le puteți admira sunt:

 

CIRESHEL

Iubim natura și farmecul copilăriei iar Natalia Stirbul de la Cireshel știe cel mai bine sa transpună aceste motive in creațiile ei!

Hăinuțele brandului Cireshel sunt ideale pentru cei mici dar și pentru mămici, sunt confecționate din fibre naturale, la fel și motivele imprimate, toate duc cu gândul la inima naturii.

 

 

CAJUKI

Cajuki înseamnă culori și printuri, design simplu, materiale moi și confortabile. O selecție de branduri sustenabile care folosesc

materiale durabile, cu multă atenție pentru angajați și natură, deci cu atenție pentru consumatorul final, copilul tău!

 

 

Cei de la GIVERS COFFEE HOUSE își deschid porțile official în acest weekend și profităm de ocazie să vă invităm să le treceți pragul și să vă bucurați de atmosfera și vibrațiile pozitive!

 

 

 

 

 

Write Review-ul tău

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Coș