Livrare GRATUITĂ pe teritoriul României, pentru comenzi a căror valoare depășește 250 RON

POVESTEA NOASTRĂ

Povestea brandului nostru a început în vara anului trecut, când, împreună cu soțul meu am hotărât să împărtășim celor din jur experiența noastră.

Este vorba, în primul rând, despre experiența și bucuria de a fi părinte și de a lua cea mai bună decizie pentru copilul tău. Primul element pe care ne-am dorit să-l facem cunoscut a fost sistemul SleepCarrier de purtare a bebelușului, de la Najell.

În perioada în care am fost însărcinată, am încercat să găsesc cele mai practice sisteme de purtare a bebelușului, sisteme care să ne ajute să ne bucurăm și mai mult de noul rol de părinți.

Aflat pe primul loc în lista de produse, SleepCarrier-ul de la Najell a fost asociat ulterior și cu alte obiecte necesare pentru bebelușul care urma să se nască.

L-am folosit cu succes pentru a-l duce pe bebe de la mașină până în apartamentul nostru, situat la etajul 4 al unui imobil fără lift. Bebelușul putea adormi în sistem în cărucior, iar ulterior îl puteam duce în casă fără a-l trezi.

În vacanțe sau în deplasările în afara orașului, sistemul a fost cuibușorul lui, în care dormea, în care se juca și în care descoperea lumea din jurul lui până la vârsta de 6 luni.

După vârsta de 6 luni a bebelușului, sistemul a avut rolul de saltea de joacă extrem de îndrăgită în fiecare zi.

Iată-ne acum, ca unici distribuitori ai brand-ului NAJELL în România, dornici să facem și alți viitori părinți fericiți.

Brand-ul NAJELL este prima experiență pe care o oferim părinților, urmând ca, în curând, să le împărtășim și altele, la fel de utile și inovatoare.

Coș